Ako deaktivovať Facebook Messenger

Môžete deaktivovať, a dokoncavymazať Facebookak ste unavení zo sociálnej siete a má ďaleko od zdravého vplyvu na vaše duševné zdravie. Deaktivácia a odstránenie Facebooku je celkom jednoduché, ale to isté sa dá povedať, ak chcete deaktivovať Facebook Messenger.

Facebook Messenger naďalej funguje, aj keď ste deaktivovali svoj účet na Facebooku. Je to čiastočne preto, že Facebook Messenger existuje ako služba a aplikácia mimo Facebooku. V skutočnosti môžete na používanie Messengera namiesto svojho účtu na Facebooku použiť svoje telefónne číslo.

Deaktivujte Facebook Messenger

Ak používate Facebook Messenger so svojím Facebook účtom, musíte najprv deaktivovať svoj Facebook účet a až potom budete môcť deaktivovať Facebook Messenger. Ak sa chcete zbaviť Facebook Messengera bez deaktivácie Facebooku, vašou jedinou možnosťou je vypnúť chat. Okrem toho môžete Facebook Messenger deaktivovať iba z jednej z jeho aplikácií pre smartfóny. Thewebové rozhranienemá možnosť deaktivácie.



Otvorte Facebook Messenger na svojom iPhone alebo telefóne s Androidom. Klepnutím na svoj profilový obrázok v hornej časti prejdite do nastavení. Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Právne predpisy a zásady.

Na obrazovke Právne predpisy a zásady uvidíte možnosť Deaktivovať Messenger. Klepnite naň a zadajte svoje heslo. Keď prejdete cez overovaciu obrazovku, klepnite na tlačidlo Deaktivovať.

Tým sa efektívne deaktivuje Facebook Messenger. Neodstráni však ani neskryje žiadne konverzácie, ktoré ste mali. Ostatní ľudia, s ktorými máte konverzačné vlákna, si budú môcť stále prečítať históriu rozhovoru.

Ak budete chcieť znova začať používať Facebook Messenger, stačí sa znova prihlásiť a môžete začať. Zdá sa, že neexistuje iný spôsob, ako odstrániť váš účet Facebook Messenger, ako len odstránenie aplikácie z neho. Ak je váš účet Facebook Messenger prepojený s vaším účtom Facebook, potom na odstránenie Facebook Messengera je potrebné odstrániť váš účet Facebook.

Zdá sa, že neexistuje žiadny spôsob, ako sa zbaviť svojho účtu Facebook Messenger tak, aby s ním išla celá história vašich konverzácií. Ak odstránite svoj účet na Facebooku, je možné, že vlákno rozhovoru už nebude zobrazovať vaše meno a profilový obrázok, ale ak pre službu odosielania správ používate telefónne číslo, možno nebudete mať žiadny spôsob, ako odstrániť všetky stopy svojho účtu.

Ak sa snažíte vyhnúť niekomu v službe Facebook Messenger, môžete ho skúsiť zablokovať alebo vypnúť svoj aktívny stav a potvrdenia o prečítaní.

Získajte denné tipy do doručenej pošty Newsletter Pripojte sa 35 000+ ostatných čitateľov
Ako zrkadliť Mac na iPhone Predchádzajúci Článok

Ako zrkadliť Mac na iPhone

Ako nájsť spálené kalórie chôdzou po iPhone Čítajte Viac

Ako nájsť spálené kalórie chôdzou po iPhone